cine suntem

Cine suntem

TAP1 S.A. (Transport Auto Ploiești 1) a fost înființată în anul 1991. Timpul care a trecut de atunci ne-a învățat lecții importante despre înalta calitate a serviciilor, siguranță, eficiență si ne-a ajutat să avem o perspectivă de ansamblu, sa înțelegem ce înseamnă transportul în siguranță. 

 

De ce transportăm fiecare gram cu atâta pasiune?

Am trecut testul timpului, am învățat din greșeli și am crescut. Înțelegem nevoile clientului. Am învățat să nu sacrificăm niciodată recompensele pe termen lung pentru scurtăturile tentante. 


Pentru că respectăm timpul 

Timpul nu înseamnă numai bani. Timpul înseamnă oportunități, dezvoltare și evoluție. Atât pentru voi, cât și pentru noi. Știind asta, ne folosim resursele în mod inteligent pentru a oferi cele mai rapide servicii, aici și peste hotare.


Pentru că avem o soluție pentru orice provocare

Cu o flotă de mașini cu dimensiuni și gabarite variate, e greu să fim luați prin surprindere. Toate resursele noastre materiale și umane au fost reunite cu precizie pentru a satisface orice cerință.

Pentru că deși pare că nu ne cunoaștem, am mai lucrat împreună

Indirect. Datorită colaborărilor noastre anterioare, avem certitudinea că serviciile noastre au influențat întreaga industrie a transportului. 

Flota noastră

Indiferent de solicitările clienților, suntem pregătiți. Întreaga flotă este autorizată și echipată pentru a transporta mărfuri periculoase (ADR). Mașinile noastre sunt dotate, performante și de înaltă calitate. Eficientizarea proceselor este scopul nostru primordial, așa că investim în el ca atare. 

  • Autocamioane cu semiremorca și prelată MTA 40 t;
  • Autocamioane cu platformă descoperită MTA 40 t;
  • Autocamioane cu platformă cu obloane MTA 40 t;
  • Autocamioane MTA 19 t;
  • Autocamioane MTA 7.5 t;
  • Autocamioane MTA 3.5 t

 

INSTRUIRI PERIODICE

Instruiri periodice

 Șoferii noștri sunt instruiți în permanență conform reglementarilor ADR actualizate. Mai mult, le oferim training-uri Roll Over, Defensive Driving Training, Safety training. Așa ne asigurăm că atât noi, cât și clienții deserviți pot avea încredere totală in echipa TAP 1 S.A.

Investim in autovehicule
cu norme de poluare redusa

Investim in autovehicule
cu norme de poluare redusă

TAP1 S.A nu asigură transportul tonelor de marfă în siguranță.

TAP1 S.A. asigură transportul fiecărui gram de marfă în siguranță.

Deși lucrăm cu cantități mari, atenția noastră este concentrată mereu pe maximum de calitate.

Haideti să ne cunoașteți mai bine.

Lăsați-ne un mesaj pentru a fi contactat de echipa noastră.

Contact Info