Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Transport Auto Ploiești se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Contactați-ne la adresa office@tap1sa.ro dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea Datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau / și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal descrise în această Politică de confidențialitate.

Cuprins

Definiții utilizate în această politică

Principiile de protecție a datelor pe care le urmăm

Ce drepturi aveți cu privire la datele dvs. personale

Ce date personale colectăm despre tine

Cum folosim datele dvs. personale

Cine mai are acces la datele dvs. personale

Cum vă securizăm datele

Informații despre cookie-uri

Informatii de contact

Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care este efectuat pe Date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt procesate.

Copil – persoană fizică sub 16 ani.

Noi / noi (capitalizați sau nu) – Transport Auto Ploiești

Principii de protecție a datelor

Promitem să urmăm următoarele principii de protecție a datelor:

Prelucrarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de procesare au motive legale. Îți luăm întotdeauna în considerare drepturile înainte de prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă vom oferi informații cu privire la Prelucrare la cerere.

Prelucrarea este limitată la acest scop. Activitățile noastre de procesare se potrivesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.

Prelucrarea se face cu date minime. Nu colectăm și prelucrăm cantitatea minimă de Date Personale necesare pentru orice scop.

Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.

Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea datelor.

Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Drepturile persoanei vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să aveți dreptul să știți dacă datele dvs. cu caracter personal sunt procesate; ce date sunt culese, de unde sunt obținute și de ce și de către cine sunt prelucrate.

Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale colectate.

Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Dreptul la ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți solicita ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.

Dreptul de a restricționa procesarea – în sensul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Dreptul de a vă opune prelucrării – ceea ce înseamnă că în anumite cazuri aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.

Dreptul de a opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă opune procesării automate, inclusiv profilarea; și să nu fie supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept pe care îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.

Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a obține Datele dvs. personale într-un format care poate fi citit automat sau dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesator la altul.

Dreptul de a depune o reclamație – în cazul în care refuzăm solicitarea dvs. în conformitate cu Drepturile de Acces, vă vom oferi un motiv pentru care. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.

Dreptul pentru ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac legale, precum cererea de daune.

Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul de a retrage orice consimțământ dat pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele pe care le colectăm

TODO – Informații pe care ni le-ați furnizat

Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc – în principal informații necesare pentru a vă oferi un produs / serviciu sau pentru a îmbunătăți experiența clienților cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea comenta sau efectua alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele și adresa dvs. de e-mail.

TODO – Informații colectate automat despre tine

Aceasta include informații care sunt stocate automat de cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre coșul de cumpărături, adresa dvs. IP, istoricul cumpărăturilor (dacă există) etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența dvs. pentru clienți. Când utilizați serviciile noastre sau consultați conținutul site-ului nostru web, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

TODO – Informații de la partenerii noștri

Adunăm informații de la partenerii noștri de încredere cu confirmarea faptului că au motive legale pentru a ne împărtăși informațiile respective. Aceasta este fie informația pe care le-ați furnizat direct cu acea persoană

Haideti să ne cunoașteți mai bine.

Lăsați-ne un mesaj pentru a fi contactat de echipa noastră.

Contact Info

  • Targovistei nr.9 Ploiesti / Romania
  • office@tap1sa.ro